Meneer Dijkman geeft aan dat hun woongenot aanzienlijk verbeterd is sinds zij een kunststof schuifpui en achterdeur bij hun woning in Amersfoort hebben laten monteren. Het hout is vervangen door kunststof wat voor een beter isolatie zorgt. “Nu is de achterzijde potdicht zodat we niet langer de opgewekte warmte verliezen door kieren. Dat het oude dubbelglas vervangen is door HR++ isolatieglas zal daar zeker bij helpen. We merken nu al dat er minder wind binnenkomt en dan moet de winter nog komen.”

Kunststof zorgt voor betere isolatie

Het was meneer Dijkman vooral te doen om betere isolatie, maar het feit dat hij zijn kunststof kozijnen, de achterdeur en schuifpui nooit meer hoeft te schilderen, is een prettige bijkomstigheid. “Het voelt goed om duurzaam bezig te zijn. Daarnaast is het wonderbaarlijk hoe zeer kunststof op hout lijkt.”

Sterk isolerende kunststof schuifpui en achterdeur

“Ik heb een sterk isolerende achterdeur en schuifpui en kijk terug op een hele fijne samenwerking. Toen er iets mis was met de afstelling van de achterdeur, stonden de monteurs direct op de stoep om het euvel te verhelpen. Dat maakt Multi Kozijn een prettige partij.”

Maak een afspraak in onze showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek in de showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten.

Lees ook het hele verhaal van de verbouwing van meneer Dijkman.