Gijsbert en Clarie Bruijn hebben een paar jaar geleden hun houten kozijnen al eens laten vervangen door kunststof kozijnen en ramen. De openslaande deuren vervangen stelden ze uit, maar nu het hout begon te rotten en de ramen lekten, hebben ze doorgepakt.

“We wilden graag meer licht naar binnen halen, dus wisten al langer dat we de houten tuindeuren gingen vervangen door een extra brede kunststof schuifpui in onze woning in Amersfoort,” vertelt Clarie. Dankzij de plaatsing van hun kunststof ramen wist de familie Bruijn de showroom naar Multi Kozijn blind te vinden. “Over de voordelen van kunststof hoefden ze ons niet meer te overtuigen. Ook in onze vorige woning hadden we kunststof kozijnen, ramen en deuren.”

Verbinding met de tuin

“We wilden een zo breed mogelijke schuifpui, dus dachten zelf aan een driedelige schuifpui, maar volgens de adviseurs van Multi Kozijn was een tweedelige schuifpui ook mogelijk. Helemaal mooi! Hoe minder stijlen hoe beter. Het schuifdeel is net zo groot als het vaste deel. Dankzij de 6,5 meter glas, hebben we een prachtige verbinding van de woning naar de tuin gecreëerd.”

Goede service

De samenwerking met Multi Kozijn is net als de vorige keer goed verlopen. “Het was indrukwekkend om te zien hoe ze zo’n zware schuifpui met een huiskraan over de schutting de tuin in tilden. Al met al was het krap een dag werk,” denkt Clarie terug. “Ze dekken eerst alles af om zoveel mogelijk stof te voorkomen, toen braken ze de oude tuindeuren eruit en kon de schuifpui erin. Aan het einde van de dag was alles keurig afgewerkt.” Een aantal weken later volgde nog een insectenhor.”

Maak een afspraak in onze showroom

Overweegt u ook een onderhoudsarme schuifpui? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek in de showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten.

Lees ook het hele verhaal van de verbouwing van Gijsbert en Clarie.