Wij hebben een nieuwe kunststof voordeur en kozijnen bij een drive-in woning in Leusden gemonteerd. ”Voorheen zat de woonkamer boven, na de verbouwing is deze naar beneden verplaatst,” vertelt de vrouw des huizes en ze legt uit: “Waar voorheen de garage zat, bevindt zich nu de woonkamer.” De garagedeur is daarom vervangen door drie hoge vaste ramen met HR ++ isolatieglas. “Met de oude houten voordeur was kwalitatief niets mis, maar deze vonden we van het begin af aan niet mooi,” denkt ze terug.

Totaal anders

“We hebben vanaf de voorkamer vrij uitzicht op wat voorheen de oprit was.” Ook van buitenaf heeft de woning een totaal ander aanzicht gekregen. De woning is heerlijk licht, want aan de achterzijde is een serre met veel glas geplaatst.

Tevreden over Multi Kozijn

“De buren van de buren hadden de kozijnen door Multi Kozijn laten vervangen, mede daarom  bezochten we de showroom in Bunschoten. De wachttijd was lang, dus we hebben gelijk besteld. Verder niets vergeleken ofzo. Dit voelde gewoon goed.” En ook achteraf is het gezin zeer tevreden over de werkzaamheden die Multi Kozijn voor ze heeft uitgevoerd. “Toen de strip aan de onderkant van de voordeur niet goed vastzat, stonden ze zo weer voor de deur. Zo hoort het.”

Wilt u ook nieuwe kozijnen voor in uw woning?

Overweegt u ook een nieuwe kunststof voordeur of kunststof ramen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek in de showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten.

Lees ook het hele verhaal van de verbouwing van deze woning in Leusden.