Daan en Milica verhuisden van een klein appartement in hartje Utrecht recent naar een vrijstaande woning in Soest. Het nieuwe huis is vier keer zo groot als hun vorige woning, zie dat maar eens gezellig in te richten. Daarbij komt dat L-vormige woonkamer rondom voorzien is van raampartijen waardoor ze maar niet tot de juiste sfeer kwamen. Daarom riepen ze de hulp in van Select Windows en vtwonen. De invloed van openslaande tuindeuren of een schuifpui kent Multi Kozijn Spakenburg als geen ander, waardoor zij de juiste partij waren voor deze metamorfose.

Openslaande tuindeuren bij vtwonen

In overleg met styliste van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’, Liza, wordt besloten om het grote vaste raam te vervangen door 2 extra brede openslaande deuren. Prachtig om op deze manier de woonkamer te verbinden met de ruime tuin. En heel relaxt want de isolerende en inbraakwerende tuindeuren zijn onderhoudsarm, dat betekent nooit meer schilderen. Aangezien één openslaande tuindeur tevens dient als loopdeur, is de achterdeur vervangen door een isolerend vast raam met HR++ glas rechtstreeks op de dorpel.

Lees ook het blog over de metamorfose in Soest en onze samenwerking met Select Windows en vtwonen.

Meer informatie over tuindeuren met binnenzonwering?

Ben je ook benieuwd naar onze isolerende, onderhoudsarme en inbraakwerende openslaande deuren? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek vrijblijvend de showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten.

Lees ook het hele verhaal over de verbouwing van Daan en Milica.