“Stap voor stap vervangen we alles voor onderhoudsarme kunststof kozijnen”

Geplaatst op 28 maart 2022

Multi Kozijn Spakenburg Bunschoten-Kunststof kozijnen - Stap voor stap vervangen we alles voor kunststof kozijnen

Stap voor stap vervangen we alles voor kunststof kozijnen

Jacqueline Bloem is blij met haar nieuwe kozijnen. Ze woont sinds 5 jaar in de Amersfoortse wijk Nieuwland en liet vorig jaar de achterzijde van de woning al in het kunststof zetten. Dit jaar was het de beurt aan de noordzijde. “Sommige ramen en de balkondeur gingen slecht dicht vanwege het vocht,” vertelt ze.

“We zijn vorig jaar aan de zuidkant begonnen omdat dit enkel een paar ramen betrof. De schuifpui beneden was nog goed dus die is nog van hout. De voorzijde had meer voeten in aarde.” Ze somt op: De uitbouw links van de voordeur is helemaal vervangen. Dat betreft de ramen in de keuken en de slaapkamer. De ramen zijn inmiddels voorzien van mooie plissé raambekleding en horren. De voordeur zelf zit een beetje verzonken onder het balkon, daar is niets mis mee,” vat ze de hele ingreep samen.

Isolerend en onderhoudsarme woning

Stukje bij beetje is de familie Bloem bezig om het huis isolerend en onderhoudsarm te krijgen. “De tocht die ik eerder in de keuken voelde, is verdwenen sinds de komst van de kunststof ramen,” merkte Jacqueline al snel. Ze is vooral heel blij met de raamdecoratie tussen het isolatieglas in de keuken. Fantastisch dat de raambekleding nu niet langer vies, vet of nat kan worden.”

Gedegen showroom

Veel kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien in de wijk zijn verrot. “Heel wat mensen uit de buurt hebben alles al vervangen of zijn ermee bezig. Regelmatig zag ik busjes van Multi Kozijn rondrijden, maar veel bekenden van ons, kiezen voor een bedrijf uit het oosten van het land. Ik heb liever een leverancier die vlakbij zit. Als er dan iets is, staan ze snel voor de deur. Wij hebben daarom voor Multi Kozijn en hun onderhoudsarme kunststof kozijnen gekozen. En naar tevredenheid! Gedegen showroom, duidelijke afspraken en een interessante tariefstelling.”

Nooit meer schilderen

Jacqueline greep direct de kans aan om aan de buitenzijde een iets donkerde kleur rood voor haar kozijnen te kiezen dan de oorspronkelijke kleur. “Ook daar ben ik heel blij mee. Veel chiquer dan het slappe rood van voorheen. Er zit een houtnerfstructuur op de kozijnen waardoor het net echt hout lijkt. Met het grote verschil dat de nieuwe ramen en deuren nooit gaan rotten en nooit geschilderd hoeven te worden.” Jacqueline besluit: “We zetten stap voor stap het hele huis in de kunststof.”

Meer foto’s van deze kozijnrenovatie vindt u op onze referentiepagina.

Maak een afspraak in onze showroom in Bunschoten

Overweegt u ook onderhoudsarme kunststof kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek in de showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten.